Ιστορικό

Ποιοί είμαστε?

Η επιχείρηση ΑΚΡΙΒΟΣ STONES ιδρύθηκε το 1997,με σκοπό την εξόρυξη σχιστόλιθων από την περιοχή της Συκής στο Πήλιο.

Στη συνέχεια επεκτάθηκε στην επεξεργασία και το εμπόριο αυτών και άλλων φυσικών πετρωμάτων από διάφορες περιοχές ,κυρίως του Πηλίου.

Σήμερα η επιχείρηση AKΡΙΒΟΣ STONES είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα αποτελούμενη από σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας , μέσα εξόρυξης και μεταφοράς.

Ιδιόκτητα λατομεία και ένα εξελιγμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που καλύπτουν καθημερινά κάθε ανάγκη του πελάτη, τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά.

Σχιστόλιθος Συκής

Ο σχιστόλιθος Συκής είναι ένα φυσικό προϊόν της Ελληνικής γης που εξορύσσεται στα όρια Συκής και Νεοχωρίου στο Πήλιο. Τα χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές μεταβολές, καθώς επίσης και τα έντονα χρώματά του. Εκτός από την καλαίσθητη φυσική ομορφιά, λόγω των έντονων ζωντανών χρωμάτων του, συντελεί και στην θερμομονωτική και αντιολισθητική κάλυψη επιφανειών και κτηριακών εγκαταστάσεων. Χρησιμοποιείται για πλακοστρώσεις, επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, τζάκια ,δάπεδα , σκάλες ,στην κατασκευή σπιτιών ,τουριστικών καταλυμάτων, παραδοσιακών οικιών, πλατειών, δημοσίων έργων κ.α.

Περισσότερα

Latest Posts

Συμμετοχή σε Εκθέσεις